Kinderfeestje in de natuur

Ben je op zoek naar een spannend kinderfeestje in de natuur? Dan kan je bij mij aankloppen. Uiteraard zal ik niet zorgen voor de taart en de slingers, maar een leuk programma aanbieden is mijn cadeautje aan jullie.

Programma

Elk programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking
  • Een verhaal
  • Op pad
  • Iets maken
  • Tijd over? leuk spel!

Inclusief

  • Zelfgemaakte limonade
  • Benodigde materiaal

Tijdsduur: 2 uur.

Prijs: €120,00 (incl. btw, excl. reiskosten)

Gebaseerd op 8 kinderen, elk kind daarboven kost €8,00 extra.

Elk programma is weer helemaal anders en geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Klik op de KNOP hiernaast

Aangepast programma

Wil je een aangepast programma of alleen een losse workshop afnemen? Neem dan contact op en dan overleggen we wat er mogelijk is.

Maatwerk

Kind-volgend

Het programma is een houvast. Op basis daarvan neem ik materialen mee. Daarentegen hou ik er ook van om de kinderen te volgen en soms zien we wel wat er gebeurd en kan het zijn dat we in plaats van het door mij bedachte spelletje ineens rondom het vuur gaan dansen!

Locatie

Niet overal mag vuur gemaakt worden. Maar deze locaties lenen zich misschien wel weer om een hut of shelter te bouwen. Ik kan ook wat uitleggen over het gebruik van messen en we kunnen wat echte speren maken; de pijl en bogen kunnen nog versierd worden met houtsnijwerk, touw en veren.. genoeg te bedenken.

Leeftijd

Kijk goed welke workshop geschikt is voor de leeftijd. Onder de 7 jaar is vuur maken bijvoorbeeld net iets te spannend. Daarvoor zijn andere workshops meer geschikt. Leeftijden zijn per workshop/programma aangegeven.

Het weer

Ja, het weer is altijd een leuk gegeven. Dat zorgt ervoor dat we ons moeten aanpassen. Regenlaarzen aan en we maken zonodig een gezellig afdakje.

Natuur is een Feest

Als Roserijn ben ik aangesloten bij Natuur is een Feest.

Mocht je voor de voor het feestje niet bij mij terecht kunnen, dan verwijs ik je door naar www.natuuriseenfeest.nl. Hier zijn meerdere natuur-feestjes-gevers bij aangesloten.

Voorbeeldje

We spreken af in een park. Ik kom daar naar toe met mijn bakfiets.. Even kijken, wie is wie en wie ben ik eigenlijk? Dan vertel het verhaal over een jongeman en wolven in de steentijd. We kletsen nog wat over het verhaal, maar daarna gaan we snel aan de slag: We moeten materialen gaan zoeken voor het maken van een vuur en ook nog om een pijl en boog te kunnen maken. Ik heb zelf natuurlijk ook materiaal mee, dus iedereen kan iets maken. We gaan een vuur maken in een vuurschaal. Welke technieken kunnen we het best gebruiken? Ook de pijl en bogen kunnen nog worden gemaakt. Als afsluiter doen we een spannend spel waarbij de ouders ineens hele onaardige boswachters zijn. Je moet aan ze ontsnappen!