Yeeehhaaa!! We gaan beginnen! Na 2 maanden voorbereiding en een welverdiende vakantie in IJsland, kan Roserijn dan echt opnieuw van start. Ik heb heel veel zin nieuwe ontmoetingen, nieuwe feestjes, nieuwe uitdagingen en dat alles in de natuur. Ben je of is iemand die je kent op zoek naar een kindercoach in Amsterdam of omgeving? Wil je meer informatie over de kinderfeestjes of workshops of heb je een vraag. Stuur me een bericht! 

Ik wil de volgende mensen bedanken:
Marjon Saft (basis website), Ferdinand Kuurman (hulp routing website), Kasijani Koning en Annelijn Suijkerbuijk (voor het sparren), Yvonne Lauwes (redigeren tekst) en mijn lieve vriendje voor hulp met photoshop en iedereen die heeft meegestemd voor voor het logo, al is het niet de pluis geworden maar de bloem (zo eigenwijs ben ik wel, maar daardoor weloverwogen ;))