Lieve mensen,

Voor het geval er nog iemand bezig is met plannen van kinderfeestjes en/of workshops momenteel, wil ik hier toch even een berichtje achterlaten. In deze tijd kan ook ik niet met zekerheid zeggen wanneer we weer kunnen samenkomen en we lekker samen in de natuur kunnen ravotten en/of ik jullie (kids) kan komen verblijden met leuke natuurworkshops. Dat is natuurlijk super jammer. Mocht je toch een vraag hebben of een feestje of workshop willen plannen, neem dan contact op. Uiteraard is het dan onder voorbehoud.

Als kindercoach ben ik nog wel bezig, maar ook dat wordt minder makkelijk mogelijk wat betreft fysiek samen zijn. Aanvragen voor dit zijn wel wat gemakkelijker in te plannen daar er meer ruimte komt in mijn schema en dan vanaf half april (afhankelijk van de maatregelen).

Op facebook heb ik een verhaal geschreven over de dualiteit dit ik voel: aan de ene kant worden veel mensen levens heftig geraakt door verlies en aan de andere kant voel ik dat de wereld wel een reset kan gebruiken. Wat in ieder geval zeker is is dat de natuur even tot rust kan komen en ik zelf nu ook. Ook voor mij zijn dingen onzeker en vergt het ook van mij het een en ander aan omdenken.

Ik ben daarom nu aan het broeden op een plannetje hoe ik Roserijn activiteiten toch op een andere manier kan gaan voortzetten. Maar een ander scenario is dat ik me als vrijwilliger in ga zetten voor het grotere goed. Ik weet het nog niet.

Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte. Veel sterkte en positiviteit gewenst en tot het volgende nieuwsbericht!