Hoi allemaal! Moe van binnen zitten, of een monotoon geworden leventje. Vervelen de kids zich thuis? Al heb ik mezelf vermaakt met wandelen in de omgeving, veel leren en werken op Anna’s tuin en Ruigte, me bezig te houden met tekenen in concepts en een heleboel zelf te maken (en hierdoor het ons afval te beperken), ben ik toch ook wel blij dat ik weer mag work-shoppen. Nu langzamerhand de maatregelen versoepelen kan ook ik mijn werkzaamheden (naast mijn werk op BSO’s) weer hervatten. Uiteraard volgens de ons welbekende richtlijnen (lees: protocol sector cultuureducatie en -participatie). Wat betekent dat vooral de volwassenen de 1,5 meter afstand moeten houden, maar kids zijn wat vrijer daarin zoals je weet. Buiten spelen is beter, zeker nu, en en dat komt ons goed uit! Dus:

24 juni staat er in ieder geval alvast een workshop gepland in samenwerking met SKONK. Zo ook 19 augustus. Deze vinden plaats in het wisselspoorgebied in Utrecht (bij zuilen). De workshops zijn bedoeld voor basisschool-kids die daar in de omgeving wonen. Flyers zijn binnenkort beschikbaar.

Workshop 1: Bosparfum
Woensdag 24 juni
15.30 – 17.30 uur
 
Workshop 2: Zaadbommen maken
Woensdag 19 augustus
15.30 – 17.30 uur